Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Promat

Promastop

Produse pentru protecție împotriva incendiilor PROMAT

Produse de protecție împotriva incendiilor PROMAT, pentru compartimentarea în sisteme de perete și tavan, pentru pătrunderea unei singure conducte și / sau ca multi-compartimentare! Formatorii de straturi izolante, etanșanții pentru îmbinări, laminatele intumescente WRAP și manșoanele pentru conducte de foc completează gama de produse.

Promat se caracterizează prin testarea extinsă a celor mai variate cerințe de izolare în construcția de perete sau tavan. Rapoartele de clasificare sau ETAS sunt disponibile pentru toate sistemele testate.

Vezi toate produsele Promat

Produse pentru izolarea conductelor și cablurilor

La Promat primiți o gamă largă de produse pentru construcții. Ele reprezintă baza construcțiilor și sistemelor Promat încercate și testate pentru protecția structurală împotriva incendiilor.

Aflați mai multe despre acest produs

Promat_promastop-fc3-fc6
Promat_PROMASTOP-CC platen

Plăci de protecție la foc

PROMAT oferă o mare varietate de sisteme din placi pentru protectia la foc a tubulaturilor de ventilatie, conducte de ventilație independente, placari pentru structuri metalice , plafoane de protecție împotriva incendiilor etc. PROMAT AD 40, PROMAT L500, PROMAT L, PROMAT H sau alte panouri PROMAT pentru o mare varietate de aplicații.

În plus, cu placile din silicat de calciu PROMATECT AD 40MM, PROMAT oferă o soluție perfectă și de înaltă calitate pentru conductele de ventilație independente, precum și pentru placarea conductelor de ventilație din tablă de oțel. Întreaga gamă de panouri de protecție împotriva incendiilor PROMAT este mult mai extinsă și variază de la PROMATECT L, PROMATECT LS, PROMATECT H, PROMATECT la PROMATECT L500 la PROMATECT AD.

Promastop®-W

A PROMASTOP®-W este o bandă intumescenta expandabila  antifoc. Flexibilitatea sa este dată de posibilitatea de a face înveliri la orice diametru. Mai mult decât atât, pentru matarea tevilor combustibile, este soluţia cea mai eficientă din punct de vedere al spaţiului si a costurilor.

Aflați mai multe despre acest produs

Promat_PROMASTOP-W
PROMASTOP-I_liquid___paste

PROMASTOP®-I mastic intumescent rezistent la foc

A PROMASTOP®-I este un mastic intumescent pe bază de apă. Datorită proprietăţilor sale intumescente, PROMASTOP®-I protejează impotriva propagării fumului, focului şi căldurii. Lucrabilitatea asigură aplicarea uşoară şi rapidă a vopselei pe cabluri şi ţevi combustibile şi incombustibile la trecerile antifoc.

Aflați mai multe despre acest produs

PROMASTOP®-CC - mastic intumescent

PROMASTOP®-CC este un mastic ,,hibrid”, pe bază de apă, rezistentă la foc. Acesta combină calităţile pozitive ale vopselurilor intumescente și ablative. În domeniul trecerilor
antifoc, PROMASTOP®-CC asigură protecţie sigură împotriva propagării fumului,căldurii și focului datorită efectului său de spumare și formării simultane a unui strat solid și dur.

Aflați mai multe despre acest produs

PROMASTOP_CC