Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Paroc

Paroc_HVAC

Izolație tehnică Paroc

PAROC are o gamă foarte largă de produse cu grupurile sale de produse PAROC PRO, PAROC HVAC și PAROC Slab, precum și multe aplicații interesante în izolarea tehnică a clădirilor și în cea industrială.

PAROC furnizează, de asemenea, covoare din plasă de sârmă PRO Wired Mats în diferite calități și PRO Section Pipe Sheets pentru aplicații industriale.

În special în domeniul protecției împotriva incendiilor, PAROC oferă soluții foarte interesante în grupul de produse PAROC Fire Slab.

Vezi prezentarea generală a produsului PAROC

PAROC PRO Wired Mat 100

PAROC Pro Wired Mat 100 esteo saltea de vata bazaltica  cusuta pe plasa rabit galvanizata sau de inox. Pentru conducte, rezervoare, cazane, aparate din centralele industriale și electrice și conducte de încălzire urbană.

Vata minerală PAROC este potrivită pentru temperaturi deosebit de ridicate. Volatilizarea liantului are loc la temperaturi de aproximativ 200 °C și peste. Cu toate acestea, proprietățile de izolare rămân neschimbate, cu o slăbire simultană a tensiunii de compresiune. Punctul de topire a vatei de rocă este de 1000 °C.

Conductivitatea termică a produselor din vată minerală nu se modifică în timp. Experiența a arătat că structura fibrei este stabilă, iar porozitatea conține doar aer atmosferic.

Produse Paroc Pro

 

Paroc Pro Wired Mat
paroc_HVAC_alucoat_T

PAROC HVAC LAMELLA MAT ALUCOAT

PAROC Hvac Lamellenmat Alucoat este un covor lamelar din vata bazaltica , laminat pe o parte cu o folie de aluminiu armată cu plasă din fibra de sticla. Pentru sisteme de încălzire și de apă comercială, conducte de aer condiționat și de ventilație, conducte în instalații tehnice.
 

Vizualizați secțiunea HVAC alucoat T