Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Domeniile noastre de aplicare

Eficiența energetică se află de mult timp în fruntea listei de măsuri pentru a face clădirile, instalațiile industriale sau mijloacele de transport mai potrivite pentru viitor. Izolația și materialele izolatoare joacă, în mod natural, un rol foarte important în acest sens. Dar protecția împotriva incendiilor sau izolarea fonică sunt, de asemenea, subiecte din ce în ce mai importante, fie că este vorba de servicii de construcții, de transport maritim sau feroviar.

Faceți clic pe pictogramele de mai sus pentru a afla mai multe.

 

 

IZOLATII SISTEME HVAC

Pentru a putea garanta condițiile de viață și de muncă ideale în clădirile comerciale, izolarea tehnică a sistemelor HVAC (încălzire, ventilație, aer condiționat) are o importanță majora.
Cunoașterea, experiența și o mentalitate inovatoare sunt esențiale atunci când vine vorba de găsirea celei mai eficiente soluții de izolare. ISOPARTNER  este unul dintre cei mai mari furnizori de materiale de izolare din această zonă din Austria.
În sectorul serviciilor de construcții, facem diferența între încălzire, ventilație, instalații sanitare, refrigerare, aer condiționat, tehnologie electrică și solară.

Mai multe

INDUSTRIA PRELUCRĂTOARE

În industria de prelucrare, vorbim despre fabricile chimice, farmaceutice și petrochimice, precum și despre industria alimentară și a băuturilor. 
În aceste zone, acizii, bazele și alte substanțe chimice impun cerințe deosebite asupra materialului și procesării. Izolația trebuie protejată de suprafețe testate, care sunt potrivite și pentru camere curate, de exemplu. 
Am îndeplinit cerințele și oferim o gamă largă de soluții.

Mai multe

OEM SI INDUSTRIE

OEM Produse personalizate pentru aplicatii speciale. Pentru sectoarele OEM și izolație industrială, temperaturile ridicate sunt de obicei compensate, astfel încât protecția de contact este respectată și nimeni nu poate contracta arsuri. Acestea sunt adesea temperaturi de la 200°C la 1300°C.  Păstrăm o gamă largă de produse pentru gama de temperaturi ridicate în lent noastre și, de asemenea, oferă calcule de temperaturi de suprafață. Izolarea fonică este, de asemenea, o problemă, deoarece multe companii industriale au mașini în instalațiile lor de producție care sunt prea zgomotoase pentru locul de muncă.

Mai multe

CONSTRUCȚII NAVALE

Energia este, de asemenea, salvat la bordul navelor de materiale izolante. Acestea includ echipamente tehnice, suporti de conducte, pasaje de conducte și protectie mecanica. Acest lucru crește semnificativ eficiența energetică, previne formarea condensului, coroziunii și asigură protecția împotriva incendiilor.

Directiva europeană privind echipamentele navelor (MED) și regulamentul său de punere în aplicare reglementează procedura de aprobare a echipamentelor maritime în UE. Produsele cuprinse în regulamentul de punere în aplicare pot avea Certificare Maritima ca marcă de conformitate și pot fi utilizate pe întreg teritoriul UE fără o altă aprobare națională.

Mai multe