Contactați-ne
Sunați-ne acum!

CRSI-Patru litere, un expert: ISOPARTNER

Atunci când vine vorba de protecția împotriva Căldurii, Frigului, Sunetului și Incendiilor,  performam în fiecare dintre cele patru domenii cu cunoștințe de specialitate solide și o gamă largă de produse și sisteme. Echipa noastră pregatita și experimentată va găsi cea mai bună soluție individuală pentru cerințele dumneavoastră.


Puteți afla mai multe despre competențele noastre de bază și despre produsele corespunzătoare din portofoliul nostru, făcând clic pe cele patru pictograme de mai sus.


IZOLAȚII RECI

Cu peste 2 decenii de experiență în "izolații reci ", beneficiați nu numai de gama noastră largă de produse, ci și de sfaturile competente ale angajaților noștri. 

Mai multe

PROTECȚIE PASIVA ÎMPOTRIVA INCENDIILOR

Ce înțelegem prin protecție pasiva la foc? În caz de incendiu, viețile oamenilor sunt de obicei expuse riscului. În plus, obiectele sunt distruse și clădirea devine inutilizabilă. Protecția pasivă împotriva incendiilor constă dintr-o serie de măsuri preventive care asigură că o clădire poate rezista la foc pentru o anumită perioadă de timp. Ne ocupăm de protecția structurală împotriva incendiilor de la înființarea companiei.

Mai multe

IZOLARE FONICĂ

ISOPARTNER este un specialist în domeniul izolației fonice și vă poate oferi soluții individuale pentru proiectul dumneavoastră.

Mai multe

IZOLAȚIE TERMICĂ

ISOPARTNER  vă oferă o gamă largă de produse pe acest subiect important al „izolației termice” și, de asemenea, toate serviciile necesare pentru clienți.

Mai multe

ISOPARTNER UNITATE DE PRODUCTIE

Utilaj de debitare pentru placi silicat de calciu, vata bazaltica

Utilaj MABI de  productie si prelucrare a protectiilor din tabla de aluminiu

Mai multe