Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Kaimann

Kaiflex_ST

KAIFLEX este un produs tradițional din spumă elastomerică pentru sisteme de refrigerare, aer condiționat, apă rece sau apă potabilă. Cu KAIFLEX ST și KAIFLEX EF oferim două produse tehnice diferite pentru diverse aplicații.

KAIMANN oferă, de asemenea, produse speciale, produse fără halogeni sau materiale de izolare la temperaturi ridicate pentru utilizare până la 160 ° C. Toate produsele sunt oferite în format tub sau placă, cu accesoriile și adezivii corespunzători. Compania Kaimann  produce izolatie in forme variate de la tuburi si placa, adezivate sau simple, cu finisaj din folie de aluminiu, protectie mecanica din ALU-PVC, sau produse specifice pentru izolatia acustica si pentru protectia la foc.

Vezi toate produsele Kaimann

 

Kaiflex EF Duct Alu SK

KAIFLEX DUCT-ALU este un covor realizat din material de izolare flexibil cu o structură de celule închise, cu un strat de protecție integrat sub formă de folie de aluminiu și un strat autoadeziv. Certificat CE. Utilizarea foliei de aluminiu asigură o protecție mecanică suplimentară și este ușor de menținut curată. Covorul este destinat în principal să protejeze instalațiile frigorifice împotriva procesului de condensare a aburului și să reducă pierderile de energie din instalații.

Aflați mai multe despre acest produs

Kaiflex EF Duct Alu SK
Kaiflex_KKplus

Kaiflex Kkplus

Kaiflex Kkplus, izolație din cauciuc cu celule închise, cu proprietăți foarte bune pentru izolarea instalațiilor reci până la -50⁰C și ca izolație împotriva condensării.

Structura cu celule închise permite materialului să ofere o barieră permanentă împotriva vaporilor și asigură o performanță fiabilă pe toată durata de viață a sistemului. Lipit cu un adeziv special monocomponent.

Datorită dezvoltării scăzute a fumului, furtunurile Kaiflex KKplus s2 contribuie în mod fiabil la siguranța personală în caz de incendiu.

Aflați mai multe despre acest produs

Kaiflex EF

Kaiflex EF este un izolator microcelular închis, flexibil, care îndeplinește cerințele specifice ale clădirilor în care sunt necesare sisteme HVAC, dar economisirea energiei este încă o prioritate.

Aflați mai multe despre acest produs

Kaiflex_EF
Kaiflex ST Protect Alu Tec

Kaiflex ST Protect Alu-Tec

Kaiflex Protect Alu-TEC este un sistem rigid de protecție cu aspect asemănător protecțiilor metalice executate din tablă.

Protecția este alcătuită dintr-o folie din material plastic rezistentă, laminată cu un strat de folie de aluminiu. Acesta se caracterizează printr-o emisivitate scăzută și protejează materiale izolante Kaiflex de deteriorări mecanice, de intemperii meteorologice, de păsări și efectele radiațiilor UV. Kaiflex Protect Alu-TEC este un sistem de protecție atractiv și este adecvat pentru utilizarea în proiecte comerciale și industrie. Oferă montaj rapid și simplu, este o alternativă mai economicoasă ca și proteția executată din tablă metalică. Kaiflex Protect Alu-TEC este disponibil sub formă de folie roluită sau cașerată pe tuburi și plăci izolante Kaiflex.

Aflați mai multe despre acest produs