Contactați-ne
Sunați-ne acum!

OEM SI INDUSTRIE

Solutii complete pentru izolatii industriale

Pentru sectoarele de izolație OEM și industriale, temperaturile ridicate trebuie compensate de obicei, astfel încât protecția personala să fie menținută eliminand astfel riscul de ardere. Acestea sunt adesea temperaturi de la 200 ° C la 1300 ° C.

Furnizam sisteme de izolatii tehnice pentru gama de temperaturi ridicate prin depozitele noastre și oferim, de asemenea, calcule termice ale temperaturilor de suprafață.

Indiferent dacă este vorba de cazane, tamburi de uscător, conducte de încălzire centralizată, containere, conducte de ulei termic, rafinării și, de exemplu, conducte de gaz, suntem pregatiti cu produsele potrivite.

OEM_PRODUSE_PERSONALIZATE_PENTRU_APLICATII_SPECIALE

OEM Produse personalizate pentru aplicatii speciale

Fie că este vorba de industia automotive, de construcții de instalații și echipamente, avem materiale de izolare de înaltă calitate și de înaltă performanță și cunoștințele necesare pentru a vă sfătui și a vă susține individual. Indiferent dacă este vorba de izolare fonică, protecție împotriva incendiilor sau izolare termică.

  • Paroc Pro Slab
  • Kaiflex EPDM
  • Rockwool ProRox SL
  • Isover TECH SLAB MT

Izolația industrială - specialitatea ISOPARTNER

Conductele industriale și distributie agent termic centralizat care transportă lichide și gaze, precum și sistemele industriale precum containere, rezervoare, cosuri de fum si gaze fierbinti, cazane și uscătoare necesită o izolație eficientă, astfel încât funcționalitatea procedurală să fie asigurată, pierderile de căldură să fie reduse și protectia personalului să poată fi garantată.

Industrie Isolierung Luftungskanaele

Parteneri Isopartner pentru OEM și Industrie:

Contact

group1
Aș dori să aflu mai multe despre:
group2
CAPTCHA