Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Sebald Iso-Systeme

Ekafol_PVC

SEBALD ISO-SYSTEMS

O companie cu o tradiție îndelungată și o istorie de familie interesantă. Familia a trăit dezvoltarea PVC-ului EKAFOL și a produselor din aluminiu cu granulație grosieră EKAMAT, încă de la înființarea companiei în urmă cu mai bine de 100 de ani.

Produse de înveliș din ISOGENOPAK și Alu-Grokorn, aplicații simple pentru conducte, precum și, bineînțeles, toate fitingurile din PVC EKAFOL și produsele speciale din PVC EKAFOL și, de asemenea, produse personalizate realizate din folie Isogenopak.

O altă gamă largă de produse este cea de aluminiu cu granulație grosieră EKAMAT, o posibilă alternativă la învelișul de aluminiu. 

GULER DE CAPĂT EKALIT

Manșoanele de capăt EKALIT protejează punctele de capăt ale izolației țevilor. EKALIT este disponibil în diferite materiale, culori și dimensiuni.

Colierele de capăt EKALIT sunt fixate cu nituri, șuruburi sau sârmă.

Contactați-ne pentru mai multe informații

Ekalit Endmanschettenband
Ekamat

SUCURSALE EKAMAT

EKAMAT (cu granulație grosieră) este utilizat ca protecție de suprafață pentru țevi și fitinguri izolate împotriva pierderilor de căldură/frig în zonele interioare unde este necesară o protecție sporită împotriva incendiilor.

EKAMAT este format din aluminiu cu o suprafață cu granulație grosieră (Al 99,5), cu o grosime de 0,2 mm, cu ramificații de 90° (piesă în T, racord), care sunt livrate în formă deschisă.

Dimensiuni alternative sunt fabricate la cerere din tablă de aluminiu "Stucco" cu structură optică similară.

 

EKAFOL 45° SE ÎNDOAIE ÎN DOUĂ PĂRȚI

EKAFOL este o folie cu manta dură pentru învelișul țevilor izolate, coturilor, ramificațiilor și a robinetelor/racordurilor. Piesele turnate protejează izolația împotriva deteriorării mecanice, precum și împotriva influențelor mediului și oferă un upgrade optic sistemului de încălzire.  

Piesele turnate EKAFOL sunt inofensive din punct de vedere fiziologic și pot fi utilizate și în industria de prelucrare a alimentelor. EKAFOL este reciclabil și nu este rezistent la razele UV, astfel încât utilizarea sa este limitată la zonele interioare.

Curbe EKAFOL cu nervuri de întărire sau cusături sudate în raza exterioară pentru o mai mare stabilitate a curbelor, sau ca versiune netedă în formă închisă sau deschisă. S = Cotă sudată; W = Cotă înclinată

Curbe de 45° în 2 versiuni: Curbele sudate în spate sunt furnizate în formă închisă, iar cele dintr-o singură bucată în formă deschisă.

Contactați-ne pentru mai multe informații

Ekafol_45

EKATHERM-FL CAPACE OBLICE

Capace izolatoare universale și flexibile pentru majoritatea racordurilor cu mufă și flanșă.Toate formele sunt disponibile și în gri închis (ca EKAFROST-FL). Avantajele dumneavoastră dintr-o privire: Capace de izolație conform EnEV, PE cu celule închise, din PE din clasa B1 de materiale de construcție, montare universală, instalare simplă și rapidă, suprafață stabilă cu structură de grilă, culoarea gri deschis se potrivește perfect cu Isogenopak-gri....

 

EKATherm