Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Bohl

De mai bine de trei decenii, suntem o companie  lider în domeniul sistemelor inovatoare de fixare a izolației tehnice și al accesoriilor pentru tehnologia de climatizare și ventilație.

Produsele de înaltă calitate, competența, experiența, serviciile complete și, mai presus de toate, flexibilitatea orientată spre client ne fac un partener puternic, în special atunci când vine vorba de soluții practice și individuale.

bohlbefestigungssysteme

Pinii

Pini sudura arc electric permit fixarea materialului de izolare cu față din aluminiu pe tablă, cum ar fi conducte de aer, grinzi metalice, echipamente industriale din metal etc. într-o singură operație.

Descoperă toate pinii

BOHL GS 100 accu+

Sudor de știfturi


Aparatul de sudură cu știfturi Bohl GS 100 accu+ poate fi utilizat atât pe baterie, cât și la rețea. Bateria poate fi încărcată prin intermediul unității. Unitatea de sudură oferă un nivel ridicat de siguranță și adecvare pentru șantierele de construcții și convinge prin operarea sa clară. Rezultatele optime de sudare cu diferite elemente de sudură și o durată de viață lungă sunt alte caracteristici ale Bohl GS 100 accu+.

Contactați-ne pentru mai multe informații

gs100_akku-crop-u1243