Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Soniq

g

ISOPARTNER Nederland este specializată în vânzarea de materiale și soluții de izolare termică, antifoc și acustică.

În plus față de activitățile sale comerciale, ISOPARTNER Nederland și-a extins activitățile la prelucrarea ulterioară a materialelor izolante. ISOPARTNER Nederland se concentrează în principal pe sectoare industriale, cum ar fi companiile energetice, transportul maritim, producătorii de echipamente originale, industria automobilelor, căile ferate și construcțiile.

ISOPARTNER Nederland este o companie olandeză a grupului IPCOM.

Contactați-ne pentru mai multe informații  Descărcați broșura
 

Sonotube T - Boluri pentru țevi izolate fonic

Cuvă pentru țevi ușor de instalat, concepută în principal pentru izolarea fonică a conductelor de canalizare și a conductelor de apă de ploaie. Sonotube T este fabricat din vată de sticlă de 25 mm cu un strat de cauciuc EPDM, apoi acoperit cu folie de aluminiu armat cu fibră de sticlă. Reduce zgomotul cu până la 20 db(A).  După lipirea îmbinărilor cu bandă de aluminiu, aceasta funcționează și ca izolație împotriva condensului.

Sonotube_G
Sonivibro+R

SONIVIBRO R

Sonivibro R este un strat de acoperire anti-murdărie pe bază de bitum fără strat suport pentru amortizarea plăcilor de oțel și aluminiu. Partea vizibilă este laminată cu o folie de polietilenă (PE) în relief. Proprietăți foarte bune de anti-burlire pe o gamă largă de temperaturi.

Proprietăți

  • Anti-bătaie eficientă
  • Aderență bună pe substraturi metalice
  • Retardant la flacără conform DIN 75200
  • Ușor de tăiat cu cuțitul, foarfeca sau ferăstrăul
  • Rezistent la apă, alcooli, baze și acizi diluați
  • Plastic maleabil

SONIMASS

Sonimass este o placă flexibilă de absorbție a sunetului, formată din folie de aluminiu de 30 μm, placă de plastic flexibil de 1,6 mm (complet reciclabilă) și spumă de polieter de 10 mm.

Conducte de scurgere a apelor pluviale și de canalizare Conducte de aer și țevi Piese în T pentru clădiri de utilități, birouri și clădiri rezidențiale Sisteme de aer condiționat Sisteme de încălzire Țevi din plastic
 

Contactați-ne pentru mai multe informații

Citiți mai multe despre izolare fonica
 

Sonimass alu