Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Knauf Insulation

Knauf_power_tek_WM_640

Izolație tehnică KNAUF

Inca de la inceput Knauf Insulation a fost furnizorul solutiilor de izolatie industriale, avand o gama largă de produse KNAUF Power TEK, pentru izolații tehnice, aplicații industriale, numeroase produse personalizate  pentru  OEM.

Produsele Knauf Thermo-tek sau Knauf Power-tek au fost testate pentru o mare varietate de aplicații și îndeplinesc toate cerințele companiilor de izolație pentru aplicații de protecție împotriva căldurii, frigului, focului și zgomotului.

Descoperiți toate produsele Knauf

Knauf Power-teK 

Rezervoarele si cazanele de diferite dimensiuni pot fi găsite în numeroase procese industriale. O izolare  bună este deosebit de importantă aici pentru a asigura temperaturi constante pentru materialele depozitate, precum și protecția personalului care lucreaza in aceste zone. 

Produsele Knauf Power-teK® de Izolatie tehnica a sistemelor industriale sunt ideale pentru aceasta.

Vata lamelara este utilizata pentru protecția împotriva căldurii, a zgomotului și a incendiilor în întreaga zonă de izolație tehnică: caile de acces, cazane, retelelor de incalzire urbana, rezervoare mari, instalații industriale, conducte, sisteme de rezervoare, stocare de căldură.

Aflați mai multe despre acest produs

Knauf_Power-teK_LM_550_ALU-
Knauf_Thermo-teK_LM_Eco_Alu

Knauf Thermo-teK LM Eco Alu

Thermo-teK LM este o saltea de izolatie formata din lamele lipite pe o parte de o folie de aluminiu, rezistentă la rupere, armată cu fibra de sticla

Salteaua lamelara din vată minerală cu adeziv fără formaldehidă, tehnologia ECOSE, se caracterizează prin flexibilitatea ridicată pentru prelucrarea atât pe tubulaturile de ventilatie rectangulare, cât și pe cele rotunde.

Salteaua lamelara este utilizata pentru protecția împotriva căldurii, a condensului, a sunetului și a incendiilor în întreaga zonă a izolației tehnice: țevi, supape și flanșe, izolație a tubulaturilor (rectangulara și rotundă)

Aflați mai multe despre acest produs