Contactați-ne
Sunați-ne acum!

K-Flex

K-FLEX® o nouă generație de material izolator cu celule închise.

K-Flex®  este un  producător italian de materiale izolatoare elastomerice termice și acustice pentru aer condiționat și refrigerare, încălzire, instalații sanitare și protecție împotriva incendiilor Prima fabrica, avand activitate din 1989 este astazi cea mai mare in productia de izolatii elastomerice. Grupul IK INSULATION cu sedii in 43 de tari, conduse de biroul central din Italia, are astazi 11 fabrici de productie de material pentru izolatii si 1500 de angajati. Grupul este capabil sa ofere solutii innovative inalte si produse avangardiste catre o piata in continua schimbare.

Scopul Isolante K-flex este sa ofere calitate totala si satisfactie clientilor (certificate UNI EN ISO 9001:2000) L'ISOLANTE K-FLEX este initiator in oferirea produselor noi si innovative, bazate pe cerintele clientilor, luand in considerare siguranta mediului inconjurator, performanta si usurinta aplicatiilor.

KAIFLEX_ST
K-FONIK-ST-GK_2

K-Flex K-Fonik

Panou neted de izolare fonică din elastomer în diferite grosimi, cuplat cu o foaie de elastomer de înaltă densitate. Produsul nu conține plumb și, prin urmare, nu reprezintă un risc pentru sănătate. K-FONIK ST GK combină caracteristicile produsului K-FONIK GK cu un strat din elastomerul nostru K-FLEX ST. La cerere, versiunea fără halogen, contactați departamentul nostru tehnic.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE ACEST PRODUS

K-Flex ST Sheets en Tubes

K-FLEX ST este potrivit pentru toate aplicațiile, atât civile cât și industriale, care necesită utilizarea unui material izolator, fără a neglija raportul preț/calitate: refrigerare, aer condiționat, încălzire și instalații sanitare, rezervoare, fitinguri și conducte de apă.

ST
K-Flex_AL_Clad_Sheets

K-Flex AL CLAD Sheets

SISTEMUL AL CLAD este un sistem complet de izolație elastomerică K-FLEX cuplat cu un înveliș multistrat, rezistent la razele ultraviolete și la agenții atmosferici. Datorită proprietăților sale fizice excelente, AL CLAD SYSTEM este extrem de robust și rezistent la șocuri, reduce timpul de aplicare și este ușor de întreținut. AL CLAD SYSTEM oferă o gamă largă de produse și accesorii pentru a satisface toate cerințele instalatorului.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE ACEST PRODUS