Contactați-ne
Sunați-ne acum!

IZOLAȚII RECI

Soluții de Izolatii reci oferite de ISOPARTNER 

De mulți ani ISOPARTNER  oferă o gamă largă de materiale izolante de înaltă calitate pentru izolatii frigorifice,  și instalații criogenice specifice industriei.

Ca urmare, există o scădere a consumului de energie, o reducere a emisiilor de CO2 și un control optim al obiectivelor climatice stabilite. ISOPARTNER  cunoaște foarte bine cerințele ridicate pe care trebuie să le îndeplinească izolația la fluctuatiile de temperatură, durabilitatea, condensarea și sunetul.

descoperiți toate produsele noastre

IZOLAȚII_LA_RECE_PREVENITI_CONDENSUL

Izolații la rece- preveniti condensul!

ISOPARTNER   lucrează în strânsă colaborare cu producători specializați, portofoliul complet al ISOPARTNER  acopera  toate aplicatiile la rece , gama noastra este perfect potrivită pentru practic orice situație.

Produsele excelente oferite de ISOPARTNER , va sigura  o creștere a confortului termic, precum și o economie semnificativă de energie.

Descoperiți produsele noastre

Click aici pentru toate programele de calcul

Kaiflex ST

Kaiflex ST este un material izolant elastomeric flexibil, cu celule închise, care previne în mod fiabil formarea condensului și reduce pierderile de energie. Structura cu celule închise servește ca o barieră permanentă împotriva vaporilor, oprește în mod eficient trecerea vaporilor și garantează astfel o performanță fiabilă a izolației pe toată durata de viață a sistemului.

Kaiflex ST nu intretine arderea, nu răspândește focul și nu picură.

Datorită proprietăților sale de reducere a sunetului, a structurii fără praf și fibre și a finisajului antimicrobian, Kaiflex ST este deosebit de potrivit pentru utilizare în clădiri publice, comerciale și industriale

Vezi produsul

KAIFLEX_ST
KAIFLEX_RT-ST

Kaiflex RT-ST

Kaiflex RT-ST este un suport din spumă PIR deosebit de rezistente la presiune, care sunt îmbinate prin lipire cu izolantul Kaiflex ST și sunt în exterior protejate cu o folie rezistentă din material plastic, capătul folie fiind autoadezivă asigurând fixarea colierului izolant pe ţevi.

Dimensiunile exterioare ale tuburilor izolante Kaiflex ST și a colierelelor izolante Kaiflex RT-ST corespund, astfel după montaj pe ţeavă, adezivare și îmbinare cu tubul izolant, vor asigura o soluție fiabilă pentru prevenirea punților termice, prevenind în același timp coroziunea conductelor cauzate de condens.

Vezi produsul

Cochilii izolante PUR/PIR

Sistem complet de izolaţie pentri Instalatii de racire si criogenie.
Cu o rezistenta mecanica superioara si un coeficient de transfer termic redus este o excelenta optiune pentru izolatiile la temperaturi joase  fiind un sistem etans impreuna cu adezivul Kestopur PL2400 .

Domeniul temperaturii de utilizare PUR/PIR: -196 °C pana +120 °C
Coeficient de conductibilitate termică: λ40 = 0,0289 W/(m*K)
Categoria de inflamabilitate: B2 - DIN 4102
Densitate : 35-200kg/m³

Contactați-ne pentru mai multe informații despre acest produs

COCHILII_IZOLANTE_PUR-PIR

Parteneri ISOPARTNER pentru IZOLATII RECI

Contact

group1
Aș dori să aflu mai multe despre:
group2
CAPTCHA