Contactați-ne
Sunați-ne acum!

PROTECȚIE PASIVA ÎMPOTRIVA INCENDIILOR

Soluții de protecție pasiva împotriva incendiilor la ISOPARTNER

Protecția pasiva structurala împotriva incendiilor în combinație cu izolația de protecție pasiva împotriva incendiilor este întotdeauna o provocare majoră pentru fabricant.
Ne ocupăm de protecția structurală împotriva incendiilor de la înființarea companiei.

Experți bine pregătiți în protecția împotriva incendiilor sunt disponibili pentru a răspunde diferitelor întrebări în domeniul protecției structurale împotriva incendiilor.
Datorită deceniilor de cooperare cu unul dintre cei mai importanți producători de produse de protecție împotriva incendiilor, PROMAT - o companie a Grupului de construcții

ETEX, oferim o gamă completă de produse pentru protecția împotriva incendiilor.

Descoperiți produsele noastre

FIRELOG® - Software-ul inteligent pentru documentația dvs. de protecție împotriva incendiilor

FIRELOG® este un software nou pentru documentația simplă și profesională a soluțiilor de protecție împotriva incendiilor la fața locului. Ca o dezvoltare completă internă a Grupului Ipcom, căruia ISOPARTNER îi aparține, FIRELOG® este special conceput și adaptat pentru grupul țintă de procesoare.

 

firelog

FIRELOG® combină 5 avantaje esențiale care beneficiază utilizatorul acestui software:

• Selecție largă de soluții de produse deja integrate 
• Este posibilă suplimentarea și gestionarea soluțiilor proprii suplimentare de protecție împotriva incendiilor
• Accesați oriunde, oricând, pe orice dispozitiv
• Organizarea individuală, alocarea drepturilor individuale în funcție de utilizator
• Pur și simplu rapid

Cu FIRELOG® Documentation Manager, pregatirea documentatiei tehnice pentru trecerile la foc devine  ușoară și ușor de înțeles pentru toți angajații.


Contactați-ne cu întrebări

Sau citiți mai multe despre firelog

SOLUȚIILE_PASIVE_DE_PROTECȚIE_ÎMPOTRIVA_INCE_DIILOR_ÎMPIEDI_Ă_RĂSPÂNDIREA_FOCULUI_ÎN_CLĂDIREA_DVS_ȘI_VĂ_AJUTĂ

Soluțiile pasive de protecție împotriva incendiilor împiedică răspândirea focului în clădirea dvs. și vă ajută să salvați vieți!

Izolațile rezistente la foc  în combinație cu produsele de protectie pasiva la foc  reprezintă un aspect important al siguranței arhitecturale la incendiu.

ISOPARTNER a reușit nu numai să furnizeze clienților lor cea mai mare gamă de produse din această zonă din toată Romania, ci și a acumulat  experienta importanta, mai ales că ISOPARTNER are proprii specialiști în protecția împotriva incendiilor, care sunt mai mult decât dispusi să vă ajute cu proiectele dumneavoastră.

Descoperiți produsele noastre

Placi pentru  protecție la foc Promat

ISOPARTNER furnizăm produsele PROMAT, placi de vata bazaltica de inalta densitate, prevopsite pe o parte sau pe ambele, o gama extinsa de placi din silicat de calciu pentru protectia la foc atubulaturii, sisteme de desfumare rezistente panala EI120 minute, protectia structurii metalice, protectia plafoanelor. 

PROMATECT -AD
PROMATECT -H
PROMATECT -100
PROMATECT -200
PROMATECT -L
PROMATECT -L500
PROMATECT -LS


Pentru întrebări suplimentare vă rugăm să ne contactați: contactați ISOPARTNER

 

PLACI_PENTRU_PROTECȚIE_LA_FOC_PROMAT
MANSETE_DE_PROTECȚIE_ÎMPOTRIVA_INCENDIILOR

Mansete de protecție împotriva incendiilor

PROMASTOP®-FC sunt manșoane de protecție împotriva incendiilor care sunt aprobate pentru toate țevile de plastic obișnuite.


Aceste mansete de protecție împotriva incendiilor sunt testate conform standardelor europene pentru sistemele deschise de țevi din plastic (U / U).

Aflați mai multe despre acest produs

Rockwool FIREPRO  CONLIT PLUS

Pentru realizarea dintr-un singur strat a protectiei anti-incendiu a conductelor de ventilaţie, de aer condiţionat şi de fum.
Conductele protejate prin placa CONLIT PLUS 60 ALU îndeplinesc cerinţele tuturor claselor de rezistenţă la foc până la El 60  pentru conductele de ventilaţie şi până la El 60 (Ve•ho) S 500 multi pentru conductele de fum, în schimb conductele protejate prin placa CONLIT PLUS 120 ALU îndeplinesc cerinţele tuturor claselor de rezistenţă la foc până la EI 120 S pentru conductele de ventilaţie şi până la El 120 S 1500 multi pentru conductele de fum.


Sistemul CONLIT PLUS poate servi ca izolaţie anti-incendiu pentru conducte de fum folosite ca serviciu atât individual cât şi pentru mai multe zone de incendiu.

ROCKWOOL_FIREPRO_CONLIT_PLUS
KNAUF_FIREPAINT_STEEL

Knauf Firepaint Steel

Knauf Firepaint Vopsea reactivă intumescentă din oțel pentru protecția termică a elementelor structurilor de susținere din oțel (grinzi și stâlpi). Este o vopsea intumescentă cu un singur component, pe bază de rășini acrilice și solvent organic. Este potrivit atât pentru aplicarea in fabrica, dupa uzinarea structurii mecanice cât și pentru aplicarea in santier.

Aflați mai multe despre acest produs

ISOPARTNER în domeniul protecției împotriva incendiilor

group1
Aș dori să aflu mai multe despre:
group2
CAPTCHA