Contactați-ne
Sunați-ne acum!

CONSTRUCȚII NAVALE

Energia este, de asemenea, salvat la bordul navelor de materiale izolante. Acestea includ echipamente tehnice, suporti de conducte, pasaje de conducte și protectie mecanica. Acest lucru crește semnificativ eficiența energetică, previne formarea condensului, coroziunii și asigură protecția împotriva incendiilor.

Directiva europeană privind echipamentele navelor (MED) și regulamentul său de punere în aplicare reglementează procedura de aprobare a echipamentelor maritime în UE. Produsele cuprinse în regulamentul de punere în aplicare pot avea Certificare Maritima ca marcă de conformitate și pot fi utilizate pe întreg teritoriul UE fără o altă aprobare națională.

Zertifizierte Dämmstoffe für den Schiffbau

Materialele izolante din mediul maritim trebuie să îndeplinească cerințe deosebit de ridicate.


În timpul unei traversări intercontinentale, trebuie să reziste atât la temperaturi înghețate în apele nordice, cât și la influențele tropicale ale mediului într-un timp foarte scurt, fără a-și pierde funcția de izolare.

În plus, protecția împotriva incendiilor și a protecției personale are o mare importanță datorită posibilităților limitate și a întârzierilor mari în salvarea oamenilor. În plus, acestea au o densitate scăzută a gazului de fum în caz de incendiu, precum și o toxicitate scăzută a fumului degajat.

  • Kaiflex HFplus s2 
  • Paroc Marine Wired Mat / Fire Slab
  • Rockwool SeaRox
  • Isover U SeaProtect Slab
  • Isover U SeaProtect Roll
  • Isover U SeaProtect Wired Mat

Partners

Contact

group1
Aș dori să aflu mai multe despre:
group2
CAPTCHA