Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Walraven

Compania Walraven, cu sediul central în Mijdrecht, Olanda, are propriile unitati de productie  și vânzare în toată lumea și garantează calitatea produselor sale de 75 de ani, devenind  un locator la nivel mondila in domeniul instalatiilor.

Walraven produce și livrează o gamă largă de produse utilizate de instalatori în toată lumea, permițându-le acestora să reducă timpul de instalare și să ofere în același timp un grad mare de siguranță în exploatare.

Produsele noastre sunt orientate către cerințele pieței, inovative și proiectate pentru cerințele clienților, la cel mai înalt nivel de performanță. Produsele au toate aprobările necesare iar organizația noastră este certificată ISO 9001:2008. Având o gamă largă de produse cât și consultanță specializată, putem oferi soluții pentru orice proiect, indiferent de complexitatea acestuia.

 Produsele Walraven sunt utilizate de zeci de mii de instalatori din Europa, America de Nord, America Latină, Africa, Orientul Mijlociu, Asia și Australia. Fiecare produs este parte a unui sistem complet.  Aceste produse sunt utilizate în nenumărate proiecte rezidențiale și non-rezidențiale, construcții navale, industriale și de infrastructură.

Cercetare și dezvoltare

Cercetare și dezvoltare

Dezvoltarea de noi produse este o prioritate permanentă, orientată către nevoile clienților. Toate soluțiile noastre sunt bazate pe o abordare a soluțiilor integrante ceea ce ne permite să livrăm soluții complete către orice proiect. Produsele Walraven îndeplinesc toate cerințele normativelor în vigoare. Combinând experiența cu capacitatea de testare a produselor, putem ajuta arhitecții și proiectanții să gasească cele mai bune soluții pentru proiectele lor.

Locațiile noastre de producție

Grupul Walraven are fabrici în mai multe țări, cu linii moderne deseori concepute și construite intern. Fiecare fabrică are specificul ei, ceea ce permite ca producția să se realizeze cât mai eficient posibil. Aproape toate matrițele și sculele folosite la producție sunt realizate în propriile ateliere. Walraven se ocupă de tot procesul de producție, de la concept până la produsul finit și poate răspunde eficient la cerințele speciale privind unele soluții personalizate, dacă acestea sunt necesare.

Locațiile noastre de producție