Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Grupul IPCOM

IPCOM - un brand puternic pentru izolații în Europa

Ca parte a IPCOM, noi, cei de la Isopartner, oferim o gamă largă de produse și sisteme pentru soluții durabile de izolare termică și antifoc pentru instalații tehnice, precum și pentru protecția pasivă împotriva incendiilor, izolare fonică și panouri pentru clădiri. 

Grupul IPCOM, cu sediul în Belgia, este un grup de companii în creștere rapidă, axat pe produse de izolație și de construcții. În prezent, grupul este format din peste 20 de companii care operează la nivel local în întreaga Europă. Companiile IPCOM dezvoltă, produc sau vând și distribuie produse și soluții pentru tot ceea ce ține de izolarea termică, acustică, antifoc și protecția pasivă împotriva incendiilor. Printre clienți se numără instalatori, constructori, angrosiști și industrii.

CITIȚI MAI MULTE DESPRE IPCOM ȘI UNDE NE PUTEȚI GĂSI

IPCOM LOGO+BASE
Ipcomvention_people_at_ipcom

IPCOM în cifre

IPCOM a fost înființată în Belgia în 2010 ca o inițiativă comună a Waterland PE și Waeyaert-Vermeersch Isolatie. IPCOM a devenit rapid lider de piață în domeniul izolațiilor tehnice și de construcții în Belgia. În prezent, IPCOM are peste 1 500 de angajați și își livrează soluțiile printr-o rețea de peste 80 de unități în 18 țări din Europa.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE IPCOM