Contactați-ne
Sunați-ne acum!

IZOLARE FONICĂ

ISOPARTNER  este specializat în domeniul protecției împotriva zgomotului și vă poate oferi soluții individuale pentru proiectul dumneavoastră.

Sunetul este omniprezent în viața noastră: acasă, pe stradă, la serviciu, peste tot. Deși anumite sunete ne-am obișnuit să leacceptăm ca o normalitate, altele pot fi deosebit de deranjante.
Poluarea sonoră a ajuns să reprezinte una dintre cele mai mariamenințări ale confortului nostru zilnic. Zgomotul stă la baza unor numeroase probleme de sănătate.

Izolarea fonică  este un domeniu complex . Metoda prin care puteți obține cel mai bun sau dorit rezultat în domeniul izolației acustice poate varia în funcție de situație.

Sonotube_G

Izolatie acustica ISOPARTNER by Atis

ATIS-Companie a grupului IPCOM, s-a specializat în reducerea poluării sonore, contribuind astfel la un mediu de viață și muncă sănătos și plăcut.

Ce material sau ce componentă este cel mai potrivit pentru situația dvs. depinde de o mare varietate de factori.  Multe probleme de zgomot pot fi rezolvate cu gama extinsă de materiale acustice și componente de la ATIS.

Când vine vorba de alegerea soluției potrivite, vă puteți baza pe deplin pe cunoștințele și experiența specialiștilor noștri.

Contacteaza-ne!

Descărcați broșura

 

CONSULTANTA SI SOLUTII CUSTOMIZATE

Oferim soluții pentru următoarele aspecte de izolație acustică:

• Absorbția fonică : măsura în care sunetul dintr-un spațiu este absorbit de pereți, podele, mobilier etc.

• Izolație fonică : împiedicarea propagării sunetelor între doua spatii.

• Atenuarea vibrațiilor : cu ajutorul materialelor anti-vibrație se separă echipamentele, structurile, pereții, podelele etc. de restul
construcției.

• Plăci anti-vibrație : atenuarea vibrațiilor (de rezonanță) produse de suprafețele plate cu pereți subțiri (oțel, aluminiu, plastic etc.), astfel încât acestea să producă mai puțin sunet.

 

CONSULTANTA_SI_SOLUTII_CUSTOMIZATE
KNAUF_FIREPAINT_STEEL

Absorbel Nop

Absorbel Nop este o spumă poliuretanică cu celule deschise, cu o structură decorativă ,poate fi furnizata cu un strat de vopsea poliuretanica. Culoarea este gri, iar Absorbel Nop este potrivit pentru uz interior.

 

Contactați-ne pentru mai multe informații

Sonimass

Sonimass este o placă flexibilă, fonoabsorbantă, formată din folie de aluminiu de 30 μm,  strat de  masă din plastic flexibilă cu țesătură de aluminiu de 1,6 mm (100% reciclabilă) și spumă de polieter de 10 mm.

SONIMASS
Sonivibro+R

Sonivibro R

Sonivibro R este o membrana anti-vibratie din bitum fără inserție de suport pentru amortizarea placilor de oțel și aluminiu. Suprafața liberă este laminată ca strat de acoperire cu o peliculă de polietilenă gofrată (PE). Este autoadeziv cu un sistem de adeziv pe bază de acril de înaltă calitate. Are proprietăți anti-vibratier foarte bune pe o gamă largă de temperaturi.

Contactați-ne pentru mai multe informații

Sonivibro BF

Sonivibro BF este o membrana anti-vibratie autoadeziva format din bitum, materiale plastice, elastomeri și umplutură granulometrică cu un strat superior de PE negru. Sonivibro BF este negru.

SONIVIBRO_BF
Sonotube_G

Sonotube G

SonoTube G este un produs de izolare fonică  a conductelor si tevilor care constă intr-o cochilie din vata de sticla  și membrana de izolare fonică fără halogen și fără PVC. Membrana fonica EPDM are un strat superior din aluminiu.

Placa din fibra acupol sau poliester

Acupol este 100% fibra sintetică, fibre de poliester lipite termic fără lipici sau alți aditivi chimici. Acupol este de culoare albă.

Contactați-ne pentru mai multe informații

Acupol_PLACA_DIN_FIBRA_ACUPOL_SAU_POLIESTER