Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Knauf Gips

Despre Knauf Gips 

Knauf este o întreprindere de familie germană care a fost un partener important în sectorul global de construcții și unul dintre cei mai importanți furnizori de materiale de construcție la nivel mondial de peste 80 de ani. Cu FireWin, Knauf  dovedește prin calitatea inovatoare a produselor, o înțelegere profundă a clienților și un serviciu flexibil sunt baza pentru a face afaceri împreună cu succes pe termen lung. FireWin este Knauf așa cum v-ați obișnuit și așa cum îl apreciați – acesta este ceva pe care vă puteți baza.

Fireboard_Knauf_gips

Knauf Fireboard

Plăcile de gips-carton Knauf Fireboard sunt utilizate în sisteme uscate ce asigură protecţie împotriva incendiilor. 
Sisteme:

  • Placări pentru tavan şi tavane suspendate
  • Pereţi de compartimentare pe structură metalică
  • Pereți pentru închiderea spațiilor tehnice verticale
  • Sisteme autoportante cameră în cameră Knauf Cubo
  • Protecția la foc a structurilor metalice
  • Protecția la foc a structurilor din lemn
  • Protecția la foc a tubulaturilor de ventilaţie Knauf Fireboard în construcţii navale Certificarea emisă de Asociaţia pentru prevenirea şi asigurarea accidentelor pe mare nr. 107.052 permite folosirea plăcilor Knauf Fireboard ca echipament pentru nave.
     

Knauf Firepaint Steel

Knauf Firepaint Vopsea reactivă intumescentă din oțel pentru protecția termică a elementelor structurilor de susținere din oțel (grinzi și stâlpi). Este o vopsea intumescentă cu un singur component, pe bază de rășini acrilice și solvent organic. Este potrivit atât pentru aplicarea in fabrica, dupa uzinarea structurii mecanice cât și pentru aplicarea in santier.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE ACEST PRODUS

Firepaint_Steel_Knauf
KnaufGips

Avantaje clare pentru arhitecți, proiectanti și instalatori

Protecția la foc de încredere, așa cum doriți, este o chestiune de calitate. Cu toate acestea, alți factori contează și atunci când faceți alegerea.
Se doresc soluții economice, procesare ușoară și sprijin cooperant cu sarcini complexe. FireWin combină avantajele Knauf testate și cerințele stricte pentru protecția pasivă împotriva incendiilor. Pentru a vă putea simți în siguranță în planificarea și procesarea dvs. și pentru ca proprietarii și ocupanții clădirilor să se simtă în siguranță.

Servicii și know-how de la experți

Standardele înalte de servicii și asistență pentru clienți Knauf, apreciate de atât de mulți, se aplică  și pentru FireWin: Cu cunoștințele lor specializate și cuprinzătoare despre protecția împotriva incendiilor, experții Knauf vă vor sprijini la telefon, online și direct la dvs. șantier – astfel încât siguranța să poată fi materializată eficient și economic.

service-and-know-how-from-experts