Contactați-ne
Sunați-ne acum!

IZOLAȚIE TERMICĂ

ZOLATII_PENTRU_TEMPERATURI_EXTREME

Izolatii pentru temperaturi  ridicate

ISOPARTNER  oferă izolatii tehnice cu utilizare pentru temperaturi cuprinse între aproximativ -200 ° C în domeniul criogeniei, izolatie termica pentru temperaturi pana la 700° C dar si  soluții de temperatură ridicată pana la + 2300 ° C.

Soluțiile pentru temperatură ridicată sunt tot felul de măsuri care se iau pentru a optimiza temperatura camerei și a reduce consumul de energie și costurile acesteia la un nivel minim. Prin urmare, cerințele în timpul iernii sunt menținerea cât mai multă căldură în interior și vara pentru a evita de la intrarea în clădire.

Probleme precum țevile de procesare supraîncălzite, punctele fierbinți și risipa de energie ca urmare a intrării aerului rece sunt în mare parte rezolvate prin sisteme personalizate.

Avem produse, soluții și sisteme care să corespundă cerințelor dvs. individuale în proiectul dvs. ISOPARTNER  lucrează în strânsă colaborare cu producători de renume.

Descoperiți produsele noastre

Insulfrax S Blanket

Salteaua ceramica Insulfrax S este flexibilă, rezistenta, ușoară, cu ace pătură produsă din fibra Insulfrax. Acționarea mecanică a fibrele Insulfrax filate elimină necesitatea de lianți în fabricarea produsului și are ca rezultat un produs cu tracțiune ridicată putere.

Descoperiți acest produs

INSULFRAX_S_BLANKET
SUPERWOOL_BLANKETS

Superwool Blankets

Saltelele de vată ceramica  Superwool® Plus şi Superwool® HT oferă aceleaṣi avantaje ca şi celelalte produse din familia de fibre Superwool, diferenţa constând în rezistenţă ridicată la folosire şi proprietăţi termice sporite. saltelele de vata ceramica Superwool® Plus şi Superwool® HT sunt fabricate din materii prime pure, cu ajutorul unei tehnologii noi de fabricaṭie. Pe lângă proprietăṭile termice sporite, particulele mari, cu efect neplăcut au fost eliminate cu succes, rezultând într-un produs moale la pipăit şi mai puṭin iritant în timpul folosirii.

Descoperiți acest produs

ISOPARTNER oferă materiale de izolație pentru temperaturi de peste 700 °C până la 2300 °C.

Pornind de la experienta acumulata impreuna cu furnizorii acestor izolatii speciale va putem oferi suport tehnic pe tot parcursul proiectului dumneavoastra de la consiliere in alegerea solutiei optime, la  urmarirea activa a santierului, pana la implementarea completa si mentenanta solutiilor de izolare.

MATERIALE_DE IZOLAȚIE__TEMPERATURI_DE_PESTE_700_°C
POWER-TEK_WM

Power-teK WM 

Power-teK WM este o saltea de vată bazaltica  fixata pe plasă rabit  zincată/inox pe o parte. Este echipat cu o bandă Strapex   pentru transport, astfel încât poate fi transportata cu sau fără ambalaj. Folia de ambalare perforată facilitează deschiderea ambalajului. Plasa de sârmă care iese la îmbinările cap la cap (grosimea izolației> 50 mm), permite instalarea rapidă.

in functie de densitate se poate folosi pentru izolatii la temperaturi de pana la 680° C

Descoperiți acest produs

Partener de izolare la temperaturi ridicate