Contactați-ne
Sunați-ne acum!

INDUSTRIA PRELUCRĂTOARE

Soluții ISOPARTNER pentru industria prelucrătoare

Pentru ISOPARTNER , industria de prelucrare poate fi împărțită în industria chimică, farmaceutică, petrochimică și alimentară, care necesită soluții individuale.

Unul dintre punctele forte ale ISOPARTNER  este acela de a oferi soluții  adaptate nevoilor clienților. De asemenea, vă ajutăm cu soluții care depășesc cerințele dvs., de exemplu pentru a minimiza consumul de energie, care este foarte mare în acest sector.

Petrochemische Anlagen Isopartner

Industria Petrochimica

Instalațiile industriale pentru extracția și prelucrarea petrolului și a gazelor au o cerere mare de izolare tehnică fiabilă. Dimensiunea și complexitatea instalațiilor petrochimice solicită extrem de ridicate calitatea materialelor, performanța izolației și durabilitatea materialelor izolante utilizate.

 

Industria farmaceutica

Deoarece multe procese de producție din sectorul farmaceutic se desfășoară la temperaturi scăzute de minus 80 grade Celsius, este esențială utilizarea sistemelor de refrigerare extrem de eficiente. Costurile energetice pentru companii sunt în mod corespunzător ridicate și pot fi reduse semnificativ prin utilizarea materialelor izolante de înaltă performanță.

Pharmaceutical industry Isopartner
Chemische Anlagen

Industria chimica

Formarea de gheață accelerează coroziunea țevilor și creste consumulenergetic  al sistemului de răcire. Drept urmare, sistemul își pierde randamentul iar uzura sistemului creste consuderabil existand riscul de defectiuni.

Industria alimentară și a băuturilor

În timpul instalarii sistemului de izolație, trebuie să se asigure că prin izolație nu intră substanțe sau particule dăunătoare în alimente. Acestea includ praf, fibre, bacterii și substanțe chimice organice volatile. În plus, toate suprafețele trebuie să fie ușor de curățat.

Acest lucru se aplică și suprafețelor expuse ale materialului izolant. Nu trebuie să absoarbă apă sau detergenți, iar materialul nu trebuie să reacționeze cu substanțele chimice. Soluțiile noastre oferă o protecție excelentă împotriva mucegaiului și a creșterii bacteriilor.

ISOPARTNER-Lebensmittel- und Getränkeindustrie

Parteneri Isopartner Industria Prelucratoare

Contact

group1
Aș dori să aflu mai multe despre:
group2
CAPTCHA