Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Rockwool Izolatie Tehnica

ROCKWOOL

Producător de vată bazaltică prin excelență, are un portofoliu de produse foarte bine dezvoltat  pentru izolatiile HVAC. Începând cu clasicul Larock 32 ALS, prin sistemul Rockwool RS800  cochilii cu folie de aluminiu până la cochilii industriale  sau diferitele produse industriale, saltele vata bazaltica pe plasa rabit PRO Rox și placile Prorox SLAB cu rezistență la temperaturi si compresiune. 

Rockwool_Larock_32__ALS

Rockwool Larock

Saltele din vată minerală bazaltică, hidrofobizate în masă. Rockwool Larock 32 ALS și Larock 40 ALS sunt formate din plăci tăiate sub formă de lamele, cu fibrele orientate perpendicular pe suprafaţă. Lamelele sunt lipite pe folie de aluminiu ranforsată cu plasă de fibră de sticlă (ALS).

Produsul este destinat izolării termice şi fonice a echipamentelor de distribuţie a căldurii: boilere, rezervoare, conducte şi sisteme de ventilaţie, precum şi alte suprafeţe curbe. Dispunerea perpendiculară a fibrelor măreşte rezistenţa produsului la compresiune şi încărcări mecanice.

Aflați mai multe despre acest produs

ProRox LM 930 Alu

ProRox LM 930 ALU este o saltea lamelara din vata bazaltica lipita pe folie de aluminiu armata cu fibră de sticlă.
Este proiectat sa izoleze termic conducte, rezervoare, tubulaturi  și alte echipamente care funcționează la temperaturi  până la 500 ° C

Aflați mai multe despre acest produs

Rockwool_Prorox_LM930_Alu