Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Despre Isopartner

ISOPARTNER - COMPETENT, CORECT - parte a grupului IPCOM

Companie de distributie a izolatiilor tehnice  pentru  incalzire, racire HVAC, fonica și protecție împotriva incendiilorIsolier- und Dämmtechnik Handels GmbH este înființată în 1996 la Viena,  in 2013 ne alaturam  grupului  Ipcom si in 2022 devenim  ISOPARTNER Romania.

Prezența noastră constantă pe piața izolațiilor, gama noastră de sfaturi și servicii, creează o conștientizare a ecologiei și sustenabilității pentru izolatori, proiectanti și constructori, conform criteriilor reglementării la nivelul UE privind economisirea de energie.

Izolația este orientată spre viitor! 

Economisește energie și reduce emisiile de CO2. În conformitate cu motto-ul nostru „Competent - echitabil - fiabil”, satisfacția și calitatea clienților sunt prioritățile noastre principale, acum ca atunci.

IDT_RO_office

Isopartner, un partener competent

Mulți ani de experiență „know-how-ul” nostru, precum și profesionalismul  și orientarea catre soluții complete  în izolația tehnică ne fac un partener competent. Cea mai înaltă calitate a produselor și prețuri corecte consolidează relațiile noastre de parteneriat  și asigură succesul pe termen lung.
Gama noastră inovatoare de produse, combinată cu logistica națională și internațională, garantează un nivel ridicat de fiabilitate.

GAMĂ DE PRODUSE

Distribuitor specializat in  Izolatii Tehnice, ISOPARTNER,  lucreaza cu aproape toți producătorii de top din  EUROPA. Vată minerală (vată bazaltica  și vată de sticlă), tuburi si placi  din spumă elastomerică ( Izolatie neagra), sisteme de protectie mecanica, folii sau produse din aluminiu. Izolația tehnică include toate produsele pentru izolarea țevilor și armăturilor, a sistemelor  de ventilație și a tuturor dispozitivelor de încălzire și ventilație,  indiferent dacă sunt instalatii pentru racire , aer condiționat, apă rece sau conducte de încălzire. Diverse izolații cu aplicatii pana la  1600 ° C completează gama noastră. Portofoliul ISOPARTNER,  numara  mai mult de 7000 de articole. Aproximativ o treime din acesta sunt  disponibile permanent în stoc . Datorită unui sistem eficient de gestionare a mărfurilor, fiecare angajat poate vedea permanent nivelul stocului și astfel poate informa clientul cu promptitudine.

Descoperiți produsele noastre

IDT RO HQ

Mai multe despre Isopartner

IDT romania

50 LOCAȚII

Cu 50 de locații, în Austria, Germania, Norvegia, Suedia, Ungaria si Romania ISOPARTNER  a devenit un partener foarte puternic pentru industria izolației din aceste țări.
Facem eforturi constant pentru a  dezvolta retaua noastra de distributie  si astfel sa putem oferi un nivel ridicat al serviciilor tuturor partenerilor nostri, ila nivel european.

ÎNAINTE_SA_CUMPARATI

ÎNAINTE SA CUMPARATI

ISOPARTNER oferă fiecăruia dintre clienții săi sfaturi personalizare inca de la înființare. În toate sucursalele noastre, ne străduim să ne imbunatatim cunostintele tehnice, sa ne perfectionam în mod continuu pentru a veni in intampinarea  partenerilor nostrii cu solutii dedicate, complexe si rapide.

CAND_CUMPARATI

CAND CUMPARATI

Sucursalele complete, competente în permanență, cu propria flotă de vehicule și un
depozit bine echipat vă garantează securitatea unui partener de livrare profesionist.

DUPĂ_CE_CUMPARATI

DUPĂ CE CUMPARATI

Suntem alaturi de tine. Cu informațiile noastre online mereu actualizate, rețeaua noastră de contacte
și un sistem exemplar de gestionare a reclamațiilor, suntem de asemenea acolo pentru dvs. după achiziție.

ISOPARTNER - IPCOM

Parte a grupului IPCOM

Facem parte din grupul IPCOM, cu sediul central în Melle (Belgia) - un grup european în creștere rapidă,  format din peste 20 de companii,  prezente in 13 tari, specializate în distribuția și soluțiilor inovatoare de izolație.

IPCOM este lider pe piața internațională și oferă o gamă largă de soluții pentru izolarea tehnică, izolarea clădirilor, izolația la temperaturi ridicate, protecția pasivă împotriva incendiilor și izolarea fonică.

Contact

group1
Aș dori să aflu mai multe despre:
group2
CAPTCHA