Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Chemical Products Insulation Solutions

Isoshell

ISOLSHELL 

Isoshell este un produs anorganic fabricat din fibre minerale de bazalt. Este conceput pentru izolarea țevilor cu diametrul de până la 350 mm. Este neutru din punct de vedere chimic și nu are efect coroziv asupra suprafețelor metalice. IsolPipe este un produs rezistent la foc, fabricat din material incombustibil, un excelent izolator fonic și termic. Clasificarea sa la foc A1 îl transformă în alegerea potrivită pentru protecția împotriva incendiilor. Avantajele produselor noastre sunt: instalarea ușoară, rezistența la umiditate, mucegai, microorganisme și rozătoare. ISOLSHELL este disponibil cu o varietate de fețe de protecție - folie de aluminiu caserata; Isogenopac - folie cu un strat PVC fără protecție UV; Isogenotec - folie cu trei straturi ALU-PVC cu protecție UV pentru instalare în exterior. ISOLSHELL este utilizat pentru izolarea țevilor interioare și exterioare.

ISOLSHELL PUR

ISOLSHELL PUR este o izolație termică excelentă pentru toate conductele. Se caracterizează prin densitate redusă, calitate garantată.


Se folosesc trei tipuri de blocuri în funcție de temperatura de aplicare a izolației:
PUR normal (norm.PUR) de la -40 °С la +120 °С.
PUR de înaltă temperatură (HT PUR) de la -40 °С la +200 °С
PUR criogenic (Cr.PUR) de la -200 °С la +120 °С.
Din cauza difuziei ridicate a vaporilor de apă din spuma poliuretanică, secțiunea de țeavă trebuie protejată întotdeauna cu o membrană rezistentă la difuzia vaporilor de apă: pentru aplicații interioare se folosește ISOGENOPAC, pentru aplicații exterioare se folosește ISOGENOTEC.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați consultanții noștri

 

Isoshell
Isolshell

IsolShell Max

IsolShell Max este soluția oferită pentru izolarea rezervoarelor și țevilor cu diametre mari și temperaturi de serviciu de până la 600°С. Segmentele izolatoare sunt soluția potrivită pentru rezervoare cu diametrul maxim de 1200 mm și grosime de până la 250 mm. Tehnologia "tongue and groove" încorporată în fiecare element facilitează instalarea acestora. Experiența noastră în aplicarea acestei soluții neobișnuite de izolare asigură calitatea dorită de client.

Contactați-ne pentru mai multe informații

ISOLLAM

ISOLLAM este o soluție pentru izolarea termică și fonică a conductelor de aer, rezervoarelor și țevilor cu diametrul mai mare de 350 mm și cu temperaturi de funcționare a instalațiilor de până la +250°C. Orientarea generală a fibrelor este perpendiculară pe suprafețele principale. Este placată cu folie ALU sau hârtie Kraft. Lungimea covorului este determinată pe baza diametrului țevii, a grosimii izolației și a cerințelor clientului. Izolația este protejată cu aluminiu sau oțel zincat, cu un ISOGENOTEC în trei straturi cu protecție UV pentru instalarea în exterior.

Isollam