Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Proiecte de protecție pasivă împotriva incendiilor

În lunile anterioare, colaborarea noastră cu partenerii a fost marcată de implementarea cu succes a două proiecte complexe. Aceste eforturi au implicat integrarea soluțiilor furnizorilor noștri în proiecte de protecție pasivă împotriva incendiilor.

Protecție împotriva incendiilor pentru armătura din fibră de carbon

Protecție împotriva incendiilor pentru armătura din fibră de carbon

Într-un proiect inovator în cadrul industriei auto, am implementat cu succes măsuri de protecție împotriva incendiilor pentru armătura din fibră de carbon, asigurând o rezistență la foc de 60 de minute. Adezivul utilizat pentru această armătură este foarte sensibil la temperaturi de peste 80 de grade Celsius. Introducând o premieră națională pe piața românească, am utilizat un sistem de ultimă generație special conceput pentru acest tip de protecție, încorporând plăci de silicat de calciu.

Protecția oțelului folosind vopsea intumescentă

Într-un alt proiect critic, ne-am concentrat pe protejarea unei structuri de oțel împotriva prăbușirii pe o durată de 60 de minute în cazul unui incendiu. Utilizând vopsea intumescentă, clientul nostru a obținut cu succes protecția dorită. În mod special, proiectele noastre de referință care au utilizat vopseaua intumescentă în acest an au fost în sectoarele medical și militar.

  • Instalator: Extreme Fire Stop
  • Produse livrate: Firefilm A6 de la partenerul nostru valoros Stonecor

Rămâneți cu noi pentru mai multe actualizări privind proiectele și colaborările noastre de pionierat.

Protecția oțelului folosind vopsea intumescentă