Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Sesiune de instruire a produselor K-flex

Isopartner a avut privilegiul de a găzdui împreună cu K-flex Polonia o sesiune de instruire la sediul central al companiei, care s-a axat pe demonstrații practice de instalare a produselor și pe sfaturi și trucuri de implementare. La eveniment au participat 25 de instalatori de la 12 companii partenere, care au fost foarte mulțumiți de prezentările interactive.

Pe lângă prezentările produselor K-flex, evenimentul a fost și o oportunitate pentru Isopartner de a prezenta cele mai recente actualizări ale companiei noastre, inclusiv achizițiile recente și companiile din cadrul grupului Ipcom.

Prezentările au oferit o imagine de ansamblu a produselor K-flex Polonia și informații detaliate despre tehnologiile și funcțiile acestora, cu un accent deosebit pe aspectele practice, cum ar fi instalarea produselor. Participanții au aflat despre metodele de întreținere și despre avantajele produselor în diferite aplicații.

Evenimentul a oferit o ocazie unică pentru profesioniștii din industrie de a crea rețele, de a stabili noi contacte și de a face schimb de idei. Reacțiile participanților au fost extrem de pozitive, iar mulți dintre ei au plănuit să participe la evenimente viitoare și să participe la sesiuni de formare similare cu alți furnizori.

Pe scurt, Isopartner și K-flex Polonia au organizat o sesiune de instruire foarte reușită privind produsele, care a oferit participanților informații valoroase despre instalarea practică a produselor și a oferit Isopartner ocazia de a împărtăși cele mai recente actualizări despre compania noastră și despre companiile din cadrul grupului Ipcom. Suntem mândri că am organizat acest eveniment și așteptăm cu nerăbdare să găzduim evenimente similare în viitor.

Echipa Isopartner vă mulțumește pentru participare!

K-flex_training
K-flex
WhatsApp Image 2023-04-26 at 11.24.25 AM
WhatsApp Image 2023-04-26 at 11.24.21 AM
WhatsApp Image 2023-04-26 at 11.24.19 AM