Contactați-ne
Sunați-ne acum!

ISOPARTNER Kft preia producția de jacheting de aluminiu de la Maurer Kft!

Maurer

Lucrăm împreună ca parteneri încă din 1998, la acea vreme sub numele de Isolier- und Dämmtechnik, iar astăzi sub numele de ISOPARTNER Austria și Maurer Kft.

În acești 25 de ani, ambele companii au continuat să se dezvolte , datorită clienților noștri, am reușit, de asemenea, să ne extindem constant producția de tablă. Întreprinderea Maurer Kft, inițial mică, s-a transformat într-o companie de producție de tablă competentă din punct de vedere profesional, cu peste 20 de angajați.

Cunoștințele tehnice ale lui Koni Maurer au ajutat Maurer Kft. să avanseze și au fost de mare ajutor pentru ISOPARTNER Austria. Ca urmare, de peste 25 de ani ne conducem propria producție de tablă în Austria.

Din motive de transport, producem virolele  la Viena, iar Maurer Kft ne furnizează fitingurile cu promptitudine și de foarte bună calitate, așa cum confirmă constant clienții noștri mulțumiți.
Pentru a menține această calitate pentru clienții noștri și pentru a continua producția în Ungaria, am decis împreună că vom prelua întreaga producție de tablă a Maurer Kft la 1 ianuarie 2024 și o vom integra în ISOPARTNER Kft. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm să dezvoltăm producția în Sümeg împreună cu toți angajații noștri.

Koni Maurer își ia binemeritata pensie la vârsta de 65 de ani și dorește să mulțumească tuturor clienților ISOPARTNER pentru cooperarea excelentă și corectă. 
Dorim să profităm de această ocazie pentru a-i mulțumi lui Koni și pentru a-i ura toate cele bune pentru pensionare!