Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Cunoscutul distributor de izolații tehnice din Romănia își schimbă numele din IDT (Isolier- und Daemmtechnik Romania Srl.) în ISOPARTNER.

De la înființarea sa din 2008, IDT a evoluat constant și actualmente a devenit unul dintre principalii distribiutori de Izolatii Tehnice de pe piață. IDT face parte din Grupul IPCOM din 2013. Cooperarea cu IPCOM a deschis multe portunități noi pentru compania noastră pe piața europeană de achiziții, făcându-ne pentru partenerii noștri mai competenți și mai de încredere"-spune Kőrösi Botond, administratorul firmei.

"Dacă privim înapoi la trecutul nostru de 13 ani, devenind membru  al unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de distributie ne-a întărit în negocierile cu furnizorii și pe piața română. Fără a fi legați de un anumit producător, am putut să ne extindem gama de produse. Pachetul complet disponibil astfel clienților noștri va oferi și în viitor avantaje competitive suplimentare pentru partenerii noștri”, spune Kőrösi Botond.

ISOPARTNER - nu este o alegere de nume întâmplătoare 

- Noul nume al companiei "ISOPARTNER" reflectă ceea ce a fost întotdeauna filozofia noastră. Clienții noștri nu sunt doar clienți, ei sunt parteneri, iar scopul nostru este să ne intărim competivitatea, pentru succesul lor. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să fim suficient de flexibili pentru a ne adapta la soluții individuale. Competență, Corectudine, Încredere, este ceea ce dorim să le oferim și în viitor partenerilor noștri", spune Kőrösi Botond, administratorul firmei Isopartner.

Punând accent deosebit pe furnizarea de soluții unice, ne adaptăm constant portofoliul de produse pentru a răspunde noilor cerințe.

În calitate de membru al grupului IPCOM, clienții noștri români beneficiază de experiența și flexibilitatea noastră profesională, pe care le oferim ca parte a unei rețele internaționale extinse.