Contactați-ne
Sunați-ne acum!

Portofoliul nostru extins de produse

Walraven este un producător cu multe inovații și cu o gama completa de sisteme de fixare. Fie că este vorba de coliere pentru țevi, tije filetate, știfturi, dibluri, șine de montare, elemente de fixare pentru conducte, puncte de fixare sau orice alt tip de accesorii de montare, Walraven este specialist în acest domeniu.  Walraven a fost înființată în 1942. Fondatorul său, străbunicul actualului director general, a fost un inventator pasionat de soluții simple și inteligente. Astăzi, dupa 75 de ani, în calitate de companie activă la nivel mondial pe piața de fitinguri, ei sunt încă motivați de soluții simple, dar inteligente. Datorită gamei largi de produse și a consultanței de specialitate, aceștia pot oferi o soluție completă pentru orice proiect, indiferent de mărimea sau complexitatea acestuia.

Walraven

Produsele lor sunt mici în comparație cu lucrările uriașe pentru care sunt folosite, dar, de multe ori, părțile mici sunt cele care fac diferența. Atunci când acestea sunt bine gândite în proiectarea lor și apoi fabricate și livrate la o calitate înaltă, economisesc timp, cresc durata de viață și, în general, fac viața mai ușoară și mai eficientă pentru antreprenori.
Filozofia similară a companiilor noastre și calitatea produselor Walraven ne-au convins să încheiem un parteneriat strategic.

Pentru mai multe informații click aici