Contactați-ne
Sunați-ne acum!

European Industrial Insulation Foundation (EiiF)

Ce este EiiF?

Fundația Europeană pentru Izolații Industriale (EiiF) este o fundație non-profit cu sediul în Elveția. EiiF a fost înființată în 2009 de 12 parteneri fondatori: Armacell, Bilfinger SE, Cape, FESI, G + H Isolierung, Hertel, Kaefer, Kaimann, Foamglas, Rockwool, ISOVER, Termisol Termica.

Ca instituție neutră și non-profit, EiiF promovează izolarea ca metodă de top pentru îmbunătățirea durabilității și profitabilității. De la înființarea sa, EiiF s-a impus ca o resursă pentru industriile care trebuie să reducă emisiile de CO2 și să economisească energie. Activitățile lor cresc gradul de conștientizare cu privire la beneficiile multiple ale izolației industriale.

ISOPARTNER: un membru mândru al EiiF

EiiF include peste 50 de companii de izolație industrială de top, care variază de la jucători globali la companii mici și mijlocii și consultanți. Grupul IPCOM și, prin urmare, unitățile de afaceri ISOPARTNER sunt membre ale EiiF pentru că "we power sustainability"!

Programul TIPCHECK oferă industriei instrumente și soluții pentru economisirea energiei

Programul TIPCHECK (Technical Insulation Performance Check) a fost dezvoltat de EiiF în 2009. Scopul programului TIPCHECK este de a oferi industriei instrumente și soluții pentru economisirea energiei și reducerea emisiilor de CO2 prin îmbunătățirea sistemelor tehnice de izolare. Instrumentul standardizat de audit al energiei termice este în conformitate cu EN 16247 și ISO 50002 și evaluează performanța sistemelor de izolație industrială.

Aflați mai multe despre TIPCHECK

EIIF TIPCHECK